Oviedói kézilabdatorna

Jól kikaptunk a lengyelektől

A magyar férfi kézilabda-válogatott tízgólos vereséget szenvedett a jövő héten kezdődő világbajnokságra készülő lengyel csapattól az oviedói nemzetközi torna második játéknapján.

2015.01.10 19:50MTI

Eredmény, 2. forduló:
Lengyelország-Magyarország 35-25 (14-13)

Mindkét csapat vereséggel kezdett a tornán: a magyarok a vb-címvédő, házigazda spanyoloktól 27-25-re, míg a lengyelek a vb-ről a magyarokhoz hasonlóan lemaradó norvégoktól 30-25-re kaptak ki pénteken.

A lengyelek kezdték jobban a szombati összecsapást, több ízben gyorsan átrohantak a magyarokon, akik támadásban is sokat hibáztak, nemegyszer a ziccerekkel is gondjaik akadtak. A magyar csapat a félidő hajrájára kapaszkodott vissza, így egygólos hátrányban várta a folytatást.

A fordulás után újra ellépett a lengyel együttes, a magyaroknak ismét kapaszkodniuk kellett. A félidő közepén megint csak egy gól volt a különbség, de aztán a lengyelek gyors lerohanásokkal és könnyű gólokkal törték meg ellenfelüket, és el is döntötték az összecsapást.

Talant Dujshebaev szövetségi kapitány csapata vasárnap 11 órakor a norvégok ellen fejezi be szereplését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.