Január elején

2015 percen át röplabdáznak az érdi maratoni tornán

Hetedszer rendezik meg január elején az érdi hagyományos maratoni röplabdatornát, amelyen 2015 percen át játszanak majd.

2014.12.19 17:58MTI

Dömötör László főszervező a pénteki sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a január 2-án, pénteken éjfélkor kezdődő eseményen a profi és amatőr játékosokból álló húsz csapat csaknem 200 játékosa összesen 2015 percen, vagyis majdnem másfél napon át üti majd a labdát.

Az új esztendő első röplabdarendezvényének résztvevői két teremben, negyvenperces mérkőzéseken csapnak össze egymással a Batthyány János Általános Iskola sportcsarnokában. A torna befejezése után, vasárnap délelőtt a győztes csapat kétszettes gálamérkőzést játszik a magyar felnőtt női röplabda-válogatott tagjai ellen.

A legjobb helyezéseket elérő együttesek értékes nyereményekkel gazdagodnak, a díjakat olimpiai bajnokok - Czene Attila, Kovács Ágnes és Rózsa Norbert - adják át. Az esemény zárásaként Szolnoki Péter, a Bon Bon együttes énekese ad koncertet.

Simó Károly alpolgármester elmondta, mivel Érd fiatal város, ezért az önkormányzat, ahogyan 2009 óta mindig, most is örömmel állt szponzorként a rendezvény mellé. A tornát labdákkal és ajándékokkal a Magyar Röplabda Szövetség is támogatja.

Poór Csaba elnök szerint a szervezet célja, hogy a sportágat a közeljövőben a szórakoztatóipar részéve tegyék, ezen törekvés megvalósításához kitűnően illeszkedik ez a program. A sportvezető azt is bejelentette, hogy készítettek egy olyan 2015-ös naptárt, amely bikiniben ábrázolja a női válogatott játékosait.

Ezt nem lehet megvásárolni, viszont akik jegyet váltanak az U21-es válogatott év eleji nyíregyházi világbajnoki selejtezőjére vagy a 2015-ös Magyar Kupa-fináléra, azok a belépő mellé ingyen kapnak belőle egy példányt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.