Sportcsillagok Gálaestje

Ki lesz az Év sportolója?

Csütörtökön derül ki, hogy az idén kik lettek az Év sportolói. A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) által 57. alkalommal megszervezett szavazás eredményhirdetésére hagyományosan a Sportcsillagok Gálaestje keretében kerül sor.

2014.12.17 09:13MTI
A sajtótájékoztatón (fotó: azevlegjobbsportoloja.hu)

A Deák téri Akvárium Klubban 18.30 órakor kezdődő eseményen - amelyet a Duna élőben közvetít - fellép többek között Cserpes Laura, Tóth Vera, Kállay-Saunders András, Pál Dénes és a világbajnok akrobatikos rock and roll csapat.

Az öt kategória - férfi, női, csapat, edző, szövetségi kapitány - dobogósainak sorrendjére csak a színpadon derül fény. Tavaly Gyurta Dániel és Hosszú Katinka úszó, a férfi vízilabda-válogatott, valamint Shane Tusup úszóedző és Benedek Tibor, a pólósok szövetségi kapitánya győzött.

Az MSÚSZ ismét díjazza a legjobb fogyatékos sportolókat, s újdonság, hogy a gálaest keretében a nem olimpiai sportágak képviselőinek legjobbjai is elismerést vehetnek át.

A Sportcsillagok Gálaestjének díszvendégei között lesz Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, illetve Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.