Az utolsó mérkőzésen

Női kézilabda Eb: Erdősi helyett Temes a magyar keretben

A balszélső Erdősi Ildikó helyett az irányító Temes Bernadett került be az Európa-bajnoki középdöntő utolsó mérkőzése előtt álló magyar női kézilabda-válogatott 16-os keretébe.

2014.12.16 18:52MTI

A magyar-horvát közös rendezésű kontinenstorna alatt három cserére van lehetőség a csapatoknál, Németh András szövetségi kapitánynak ez a második módosítása, pénteken Klivinyi Kinga helyére Tóth Gabriella került.

A magyar válogatott szerdán az olimpiai bajnok norvégok ellen játszik Debrecenben, 20.30 órától, és ha nyer, akkor középdöntős csoportjában a harmadik helyen végez, és pénteken a zágrábi ág harmadikjával találkozik az ötödik helyért a budapesti Papp László Arénában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.