Labdarúgó NB I

A Puskás Akadémia ellen is folytatta rossz sorozatát a Pécs

A Puskás Akadémia 0-1-re győzött a Pécs vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga idei utolsó, 17. fordulójának szombati játéknapján.

2014.12.06 18:29MTI

A hazaiak sorozatban nyolcadik vereségüket szenvedték el a bajnokságban, ráadásul saját közönségük előtt még nem nyertek ebben az idényben.

OTP Bank Liga, 17. forduló:
PMFC-Matias - Puskás Akadémia 0-1 (0-0)
Pécs, 200 néző, v.: Erdős
gólszerző: Tischler (70.)
sárga lap: Nagy J. (45.), illetve Danilovic (36.), Polonkai (37.)

PMFC-Matias: Helesfay - Nagy J., Horváth A., Causic, Mohl - Frank (Heffler N., 84.), Szatmári, Manjrekar, Márkvárt (Pölöskey, 80.), Rácz (Kővári, 84.) - Fröhlich

Puskás Akadémia: Danilovic - Margitics (Lorentz, 13.), Kelic, Vaszicsku, Gohér - Szélesi, Tar, Polonkai, Sallai (Szakály D., a szünetben) - Tischler (Harsányi, 88.), Lencse A Puskás Akadémia játszott fölényben, a pécsiek egyáltalán nem jelentették veszélyt a vendégek kapujára, de a szünetig nem esett gól.

A folytatásban már a hazaiak is vezettek góllal kecsegtető támadásokat, mégis ekkor kerültek hátrányba. A hajrában aztán a felcsútiak biztosan őrizték előnyüket, igazán már helyzete sem volt ekkor a Pécsnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.