Fejbe dobták

Messi-sárga: korrigálta a szövetség Borbalán butaságát

A gólöröm közben őt eltaláló tárgy miatt Messi érthetően a fejéhez kapott, Fernández Borbalán játékvezető szerint egyenesen húzta az időt, ezért sárga lapot adott neki...

2014.12.05 07:57ma.hu
Forrás: youtube.com

Lionel Messit még vasárnap dobták fejbe egy palackkal Valenciában, mikor a csapat 93. percben szerzett győztes gólját ünnepelte. Akkor lapot kapott, most törölték azt.

A gólöröm közben őt eltaláló tárgy miatt Messi érthetően a fejéhez kapott, Fernández Borbalán játékvezető szerint egyenesen húzta az időt, ezért sárga lapot adott neki.

A spanyol szövetség fellebbviteli bizottsága azonban törölte a lapot, Messinek így nem kettő, hanem csak egy sárgája van a mostani idényben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.