Labdarúgás

Magyar-finn: nincs sérült a keretben

A kedd részben még a regenerálódás jegyében telt, de Dárdai Pál szövetségi kapitány már két edzést vezényelt a csapatnak, a második pörgősebb gyakorlatokból állt.

2014.11.11 19:42MTI
freedigitalphotos.net/tungphoto

Nincs sérült játékos a magyar labdarúgó-válogatottban, amely a pénteki, finnek elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésére készül a telki edzőközpontban.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a kedd részben még a regenerálódás jegyében telt, de Dárdai Pál szövetségi kapitány már két edzést vezényelt a csapatnak, a második pörgősebb gyakorlatokból állt.

"Sokkal másabb finn csapat vár ránk, mint amivel Helsinkiben játszottunk négy éve" - mondta Elek Ákos, felidézve azt a találkozót, amelyen az ő gólpasszából Dzsudzsák Balázs a 94. percben talált a kapuba, megnyerve a mérkőzést a magyaroknak.

"A szövetségi kapitánnyal együtt stílust és játékrendszert is váltott az ellenfelünk, ezt tapasztalhattuk a márciusi, győri mérkőzésünkön is, ami intő jel lehet a pénteki találkozó előtt". - tette hozzá Elek.

A magyar együttes, amely pénteken 20.45-től küzd meg a finnekkel, három mérkőzés után négy pontjával negyedik helyen áll a hatcsapatos csoportban, riválisa pedig több szerzett góljának köszönhetően előzi meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.