Magyar-horvát rendezés

Női kézilabda Eb: a dánok már most keretet hirdettek

A magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság ugyan csak december 7-én kezdődik, de Jan Pytlick, a dán válogatott szövetségi kapitánya már kijelölte keretét.

2014.10.30 12:01MTI

A szakvezető jelezte, a 16-os Eb-keretben egyetlen hely szabad csupán, arról egy vagy két héten belül dönt. Hozzátette: olyan csapatot állított össze, amely már több fontos tornán együtt játszott, és nagyon-nagyon erősnek tartja az együttest.

A kontinensviadal honlapján olvasható, hogy a térdműtéten átesett átlövő, Line Jörgensen is bekerült Pytlick csapatába. A dánok a csoportkörben Debrecenben játszanak a norvég, a román és az ukrán együttes ellen.

Amennyiben a legjobb három között végeznek, akkor maradnak a hajdúsági városban, és találkoznak majd a középdöntőben a Győrben szereplő magyar-spanyol-orosz-lengyel kvartett legjobb három válogatottjával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.