Avellino

Hanga volt csapata legjobbja a Pesaro ellen

A nyáron az Avellinóhoz érkezett Hanga Ádám 18 ponttal csapata legjobbja volt a Pesaro elleni mérkőzésen az olasz kosárlabda-bajnokságban.

2014.10.27 08:38MTI

A magyar légiós - akit a spanyol Laboral Kutxa Vitoria adott kölcsön - 27 perc alatt négy lepattanót is szedett a hazai pályán 69-60-ra megnyert találkozón, melyen az Avellino idénybeli első győzelmét aratta.

"Sokat játszottam, ponterős voltam. A külső dobásszázalékommal nem vagyok megelégedve, de dolgozom tovább, és még jobb lesz. A hajrában volt egy kellemetlen ütközés, de szerencsére semmi komoly" - nyilatkozta az MTI-nek Hanga, akinek együttese a héten a címvédő Milant fogadja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.