Magyar-román

Dárdai szerint felkészült a csapat

Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Bukarestben megismételte, amit reggel Budapesten mondott: játékosai felkészülten várják a románok elleni szombati Európa-bajnoki selejtezőt, így nyugodtan alszik majd a bukaresti találkozót megelőző éjszaka.

2014.10.10 16:50MTI
freedigitalphotos.net/tungphoto

"Sikeres felkészülésen vagyunk túl. Ha azt nézem, hogy hétfőtől péntekig meddig jutottunk, és egy picit még előrelépünk, akkor nyugodtan fekhetünk le, és egy masszív csapatot láthatunk holnap a stadionban" - mondta a szövetségi kapitány a román fővárosban tartott pénteki délutáni sajtótájékoztatón.

A válogatott irányítását ideiglenesen elválló edző elmondta, letámadják majd riválisukat, nem hátrafelé fognak védekezni.

A felfokozott médiaérdeklődés közepette megtartott eseményen Dárdai Pál hozzátette, hogy a keretben Korcsmár Zsolt és Stieber Zoltán kisebb sérüléssel bajlódik, ennek ellenére mindketten együtt edzenek majd társaikkal a bukaresti Nemzeti Stadionban, de a szombati összecsapáson csak akkor kapnak lehetőséget, ha addigra százszázalékos állapotban lesznek.

Ehhez kapcsolódva megjegyezte, ha mégsem így alakul, az sem gond, ugyanis a fejében már megvan a B terv. A sajtótájékoztatón részt vett Gera Zoltán is, és úgy véli, a magyar együttest akár még erősítheti is a bukaresti közönség várható ellenséges viselkedése.

"Azt gondolom, amikor egy fiatal elkezd futballozni, arról álmodik, hogy egy ilyen mérkőzésen pályára léphessen" - mondta a Ferencváros támadója.

A magyar válogatott várható kezdőcsapata (az MTI szerint): Király Gábor - Varga József, Juhász Roland, Korcsmár Zsolt, Kádár Tamás - Elek Ákos, Tőzsér Dániel - Lovrencsics Gergő, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs - Szalai Ádám

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.