8 év után a Vidiben

Juhász Rolandot köszöntötték Brüsszelben az Anderlecht szurkolói

Az Anderlecht szurkolói vasárnap köszöntötték Juhász Rolandot, a klub korábbi futballistáját, aki nyolc évet töltött a brüsszelieknél.

2014.10.06 11:36MTI

A 81-szeres magyar válogatott védő tavaly - ahogy az MTI érdeklődésére fogalmazott - viharos körülmények között távozott a belga egyesülettől, amelynek vezetői néhány hete keresték meg azzal, hogy a Genk elleni találkozót megelőzően afféle meglepetésemberként köszöntenék.

"Kicsit fura volt úgy kifutni a pályára, hogy nem játszom. Reméltem, hogy előbb-utóbb lesz alkalmam elbúcsúzni az Anderlecht szurkolóitól, ugyanis remek nyolc évet töltöttem ott" - nyilatkozta az MTI-nek a bajnokságban hibátlan teljesítménnyel listavezető Videoton futballistája.

A hátvéd három bajnoki címet és egy Belga Kupát nyert az Anderlechttel, amelyben 210 mérkőzésen szerepelt.

Juhász hozzátette, mostantól kezdve százszázalékosan a munkára koncentrál, a válogatottal szombaton Bukarestben a románok ellen, három nappal később pedig a Feröer-szigeteken kell helytállnia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.