Labdarúgó NB I

A Kecskemét elvette a Paks veretlenségét

A Kecskemét 3-2-re nyert a találkozó előtt veretlen Paks otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának szombati játéknapján.

2014.10.04 20:10MTI
freedigitalphotos.net/tungphoto

OTP Bank Liga, 10. forduló:
MVM-Paks - Kecskeméti TE 2-3 (1-1)
Paks, 1483 néző, v.: Szabó Zs.
gólszerzők: Kovács G. (8.), Haraszti (90.), illetve Bebeto (4.), Botka (61.), Balázs Zs. (72.)
sárga lap: Kovács G. (82.), Nagy R. (87.)

MVM-Paks: Molnár P. - Fiola, Kovács G., Gévay, Báló - Haraszti, Bartha (Nagy R., 80.), Kecskés (Hahn, 80.), Tamási, Bertus - Könyves (Simon A., 49.)

Kecskeméti TE: Tujvel - Botka, Lovric, Karan, Varga R. - Laczkó (Fotyik, 70.), Vukasovic (Eninful, 89.), Savic, Kitl - Bebeto (Novák Cs., 75.), Balázs Zs.

Gyors gólváltással indult a találkozó, utána a hazaiak támadtak többet. A kecskemétiek főként kontrákkal próbáltak meg veszélyeztetni. A fordulás után kezdeményezőbbé vált a Kecskemét, ennek pedig Botka góljával meg is lett az eredménye, ráadásul egy kapu előtti kavarodást kihasználva Balázs is betalált a vendégek részéről.

A kecskemétiek ezt követően őrizték előnyüket, és be is gyűjtötték a három pontot, a Paks csak az utolsó pillanatban szépített.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.