Kézilabda

A Digi a jövőben is támogatja az MKB-MVM Veszprém csapatát

"A Veszprém bebizonyította, hogy helye van a világ élvonalában, ennek megtartásához is szeretnénk támogatást adni. Ez nem csupán szponzori, hanem médiatámogatás is, hiszen folyamatosan interjúkkal jelentkezünk a csapatról, illetve mérkőzéseit mindig figyelemmel követhetik a DigiSport 1-en."

2014.10.04 20:01MTI
freedigitalphotos.net/adamr

A Digi sportcsatorna újabb egy évre kiemelt támogatója lesz az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának.

A szerződéshosszabbításról szóló bejelentés a német Rhein-Neckar Löwen elleni Bajnokok Ligája rangadó előtt hangzott el a Veszprém Arénában. Kállai Annamária, a Digi marketingmenedzsere hangsúlyozta: szívügyük a kézilabda, ezen belül is a magyar csapatok támogatása.

"A Veszprém bebizonyította, hogy helye van a világ élvonalában, ennek megtartásához is szeretnénk támogatást adni. Ez nem csupán szponzori, hanem médiatámogatás is, hiszen folyamatosan interjúkkal jelentkezünk a csapatról, illetve mérkőzéseit mindig figyelemmel követhetik a DigiSport 1-en" - tette hozzá.

A csatorna az előző BL-sorozatból 72 mérkőzést közvetített, a mostaniból a tervek szerint még több lesz. Carlos Ortega, a regionális SEHA Ligában százszázalékos, a magyar NB I-hez majd a rájátszásban csatlakozó csapat spanyol mestere elmondta: fontos a klubnak ez a támogatás.

"A célunk, hogy minél tovább eljussunk a BL-ben. A SEHA Ligában játszani egy kicsit nehezebb, mint a magyar bajnokságban, de végleges mérleget majd februárban tudunk vonni az új bajnokságban való indulásról. Az már most látszik, hogy sok előnyös oldala van a részvételnek" - mondta az előző kiírásban a BL negyedik helyén záró csapat mestere.

Nagy László jelezte: úgy érzi, évek óta versenyképes csapatuk van, májusban ott voltak a BL négyes döntőjében, és erre most is minden esélyük megvan. "Az elvárásunk az, hogy ismét ott legyünk a Final Fourban, és döntőt játszhassunk. Ott pedig már minden előfordulhat. De nem szabad elfelejteni, hogy sok munka vár még ránk addig is."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.