Asztalitenisz World Tour

Még egy mai arany: Póta ütögette össze Belgiumban

Póta Georgina aranyérmet szerzett a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) World Tour-sorozatának belgiumi versenyén.

2014.09.13 17:37MTI

A De Haanban rendezett viadalon az ITTF honlapjának beszámolója szerint a magyar versenyző játék nélkül jutott a legjobb 32 közé, ott 4-0-ra győzött le egy japán játékost, majd a nyolcaddöntőben egy másik japán ellen nyert 4-2-re.

A nyolc között a marosvásárhelyi születésű Szőcs Bernadette következett, őt nagy csatában 4-3-ra verte, majd az elődöntőben megint egy japán ellenfélnél, Kato Kiokánál bizonyult jobbnak 4-1 arányban. A fináléban az ugyancsak japán Abe Megumi ellen győzött 4-1-re.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.