Suarez a Bernabeu Stadionban

Az El Clásicón mutatkozhat be a harapós uruguayi támadó

A találkozóra október 25-én kerül sor, a nyári brazíliai vb-n harapása miatt eltiltott uruguayi támadó büntetése pedig 24 órával korábban lejár.

2014.09.10 16:59MTI
Forrás: youtube.com

Az ősi rivális Real Madrid elleni El Clásicón mutatkozhat be az FC Barcelona labdarúgócsapatában Luis Suarez.

A katalánok honlapjának beszámolója szerint szerdán vált hivatalossá, hogy a találkozóra október 25-én kerül sor, a nyári brazíliai világbajnokságon harapása miatt eltiltott uruguayi támadó büntetése pedig 24 órával korábban lejár, így ott lehet a pályán.

Suarezt azért tiltotta el a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség, mert az olaszok elleni világbajnoki csoportmeccsen beleharapott Giorgio Chiellini vállába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.