A hetedik

Nemzeti Vágta: megvan az előfutamok sorrendje

A hagyományoknak megfelelően a háromnapos rendezvényen idén is lesz többek között jótékonysági sztárfutam, huszárvágta, kocsitoló verseny...

2014.09.10 14:11MTI

Kisorsolták a sorrendet, amely szerint rajthoz állnak a hetedik Nemzeti Vágta előfutamain a versenyző lovak és lovasok szeptember 20-án Budapesten, a Hősök terén.

A szerdán a Hadtörténeti Múzeumban tartott ünnepélyes sorsoláson dőlt el a 72 település részvételével zajló 12 előfutam összetétele és sorrendje.

A szeptember 19. és 21. között zajló nagyszabású lovas programsorozat fő eseménye a szeptember 21-i döntő, amelyen kiderül, ki viselheti a 2014 leggyorsabb lovasa címet.

A hagyományoknak megfelelően a háromnapos rendezvényen idén is lesz többek között jótékonysági sztárfutam, huszárvágta, kocsitoló verseny, a vendégeket pedig Vágta Korzó és Országkonyha várja. Ismét lesz nemzetközi futam is, amelyen ezúttal már 12 ország lovasa vesz részt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.