3-2-re kikapott kanadai ellenfelétől

Birkózó-vb: Sastin vereséggel nyitott

A 60 kilogrammos Sastin Marianna első mérkőzésén 3-2-re kikapott a kanadai Michelle Fazzaritól a taskenti birkózó-világbajnokság szerdai versenynapján.

2014.09.10 08:47MTI

A tavaly 59 kilogrammban világbajnok Sastin csak akkor folytathatja a vigaszágon, ha legyőzője bejut a fináléba. A magyar szövetség tájékoztatása szerint Sastinnak sokáig biztosan a kezében volt a mérkőzés.

Az első menetben intették ellenfelét, akit a magyar birkózó fogáskeresés közben ki-kibillentett az egyensúlyából. Úgy tűnt, ebből előbb-utóbb sikerülhet a levitel is, ám ez végül elmaradt.

A második három perc elején kiléptetés következett, ezzel Sastin 2-0-ra vezetett. A folytatásban szépített a kanadai, aki 37 másodperccel a befejezés előtt levitellel fordította meg a meccset.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.