Magyar labdarúgó-válogatott

Nem árt sietni: már csak 1500 jegy kapható az északírek elleni meccsre

A legolcsóbb jegyek már elfogytak, így elhelyezkedéstől függően 4500-11 ezer forintért lehet még megváltani a meccsre szóló belépőket.

2014.09.04 11:06MTI
freedigitalphotos.net/Rawich

Már csak mintegy 1500 jegyet lehet megvásárolni a magyar labdarúgó-válogatott vasárnapi, északírek elleni Európa-bajnoki selejtezőjére.

A magyar szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint a legolcsóbb jegyek már elfogytak, így elhelyezkedéstől függően 4500-11 ezer forintért lehet még megváltani a meccsre szóló belépőket.

Az Eb-selejtezősorozat nyitányát vasárnap 18 órakor rendezik a Ferencváros új otthonában, a nemzetközi mérkőzéseken 22 ezer néző befogadására alkalmas Groupama Arénában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.