Megye II.

"Hülye nigger!" - mondta a focimeccs bírája a kiállított röplabdásnak

Félbeszakadt a Csongrád megyei bajnokság másodosztályában játszott Balástya-Csengele mérkőzés, miután a vendégek játékosa, a korábbi válogatott röplabdázó Mészáros Dömötör a bírót inzultálta.

2014.09.02 12:15ma.hu

A Balástya az első félidő végén 2-0-ra vezetett, amikor a vendégek szereztek egy gólt, amit les miatt nem adott meg a játékvezető. Az eset után egy darabig állt a játék, majd Cseh Géza bíró elküldte a kispadról a Csengele reklamáló edzőjét, Kun-Szabó Tibort, aztán piros lapot mutatott fel a szintén szövegelő Mészárosnak.

A kiállított játékos elindult lefelé a pályáról, majd hirtelen visszafordult, és testtel többször is meglökte a bírót, aki így a 44. percben félbeszakította a meccset. Cseh rendőri kísérettel hagyta el a pályát, a játékvezetői jelentésbe pedig azt írta, hogy Mészáros megfenyegette.

"Hülyeséget csináltam, ha visszaforgathatnám az időt, nem hagynám felhúzni magam. Tisztában vagyok vele, hogy eltiltanak, de a játékvezető sem volt ártatlan. Hogy mi történt, azt a szerdai fegyelmi tárgyaláson szeretném először elmondani" - nyilatkozta a Blikknek Mészáros, aki a Facebook-oldalán elárulta, azért pipult be a bíróra, mert az "hülye niggernek" nevezte. Mészáros a rasszista mondat nyomán becsületsértés miatt feljelentést tett.

A korábbi válogatott röplabdázó tavaly nyáron igazolt a Csengeléhez, és az Origónak elmondta, hogy főleg beállósként szoktak számítani, és a fejeseknél, valamint a bedobásoknál tudja kamatoztatni röplabdás múltját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.