Már az 5. percben vezettek

Állva hagyták a villámrajtot vett Realt a baszkok

Nyolc év után először kapott ki a Real Madrid kétgólos előnyből, 2006-ban a Sevilla verte őket így 4-3-ra. Most eggyel kevesebb gólra futotta.

2014.09.01 07:49ma.hu
Forrás: youtube.com

Nagyon úgy nézett ki, hogy a Real Madrid hamar lerendezi vasárnap esti bajnokiját a Real Sociedad otthonában - olvasható az Index összefoglalójában -, tizenegy perc után ugyanis már két góllal vezettek Cristiano Ronaldo nélkül.

Sergio Ramos fejes góljával már az 5. percben vezettek a madridiak, hat perccel később pedig két volt Tottenham-játékos, Modric és Bale hozta össze a második találatukat. A horvát passza után Bale befűzte a védőjét, és laposan a rövid sarokba helyezett.

Félórával később viszont visszajött a meccsbe a hazai csapat. Inigo Martinez egy csúsztatás után közelről vágta be a labdát a Real kapujába, hamarosan pedig az egyenlítés is meglett, egy beadásra Zurutuza robbant be, és fejelt gólt. Olyan lendülettel jött, hogy ütközött Marcelóval, felkelni is alig tudott utána, néhány percig ápolni kellett.



A második félidőben megfordította a mérkőzést a Real Sociedad. A 65. percben Canales, aki korábban játszott a madridiaknál, ügyesen tette a labdát Xabi Prietóhoz, ő középre passzolt, a védőjét megelőzve érkezett Zurutuza, és megszerezte csapata harmadik gólját.

És a 76. percben jött a negyedik is: Vela egy csúsztatás után levette a labdát az ötösnél, majd fordulásból a léc alá bombázott. Hiába reklamáltak kezezést a realosok, a bíró megadta a gólt, zsinórban a negyediket kapták a meccsen.

A hajrára Khedira és Arbeloa jött a Realhoz, előbbi egy veszélyes fejesig jutott. A másik oldalon a negyedik gólt szerző Velának volt még egy nagy megmozdulása, elment a szélen két realos között, csak a tizenhatoson belül, hárman tudták megállítani.

Benzema a hosszabbításban szépíthetett volna, hat méterről viszont nem tudott a kapuba találni fordulásból. Maradt a 4-2 a Real Sociedadnak, Ancelotti csapata elszenvedte második vereségét az idényben, legutóbb az Atlético Madridtól kaptak ki a Szuperkupa visszavágóján.

Nyolc év után először kapott ki a Real Madrid kétgólos előnyből, 2006-ban a Sevilla verte őket így 4-3-ra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.