Labdarúgó NB I

Győzelmével harmadik a Ferencváros

A Ferencváros hazai környezetben 2-0-ra nyert az újonc Dunaújváros ellen a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésén.

2014.08.27 22:25MTI
freedigitalphotos khunaspix

Győzelmükkel a zöld-fehérek a tabella harmadik helyére jöttek fel.

OTP Bank Liga, a 3. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
Ferencváros-Dunaújváros Pase 2-0 (2-0)
--------------------------------------
Groupama Aréna, 7789 néző, v.: Erdős

gólszerzők: Ugrai (30.), Böde (44.)

sárga lap: Gyömbér (37.), Pavlovic (62.), illetve Szekeres (38.), Muscat (55.)

Ferencváros:
------------
Dibusz - Dilaver, Pavlovic, Mateos, Bönig - Ugrai (Kukuruzovic, 71.), Gyömbér, Gera (Havojic, 77.), Busai (Cukic, 60.) - Lauth, Böde

Dunaújváros Pase:
-----------------
Milinte - Villám, Gavric, Szekeres A., Csehi T. - Zsótér, Józsi, Böőr (Sóron, 79.), Petneházi (Muscat, a szünetben), Orosz (Thiago, 69.) - Urbin

A Ferencváros az első pillanattól kezdve nagy nyomás alá helyezte az újoncot, de a Dunaújváros Milinte nagyszerű védéseinek köszönhetően egy jó darabig tartotta magát. A 30. percben Ugrai góljával a zöld-fehérek feltörték a vendégek védelmét, ettől kezdve pedig még felszabadultabban futballoztak, és Böde révén növelték előnyüket a szünet előtt.

A fordulás után némileg visszavett a tempóból a hazai csapat, ennek ellenére könnyedén növelhette volna előnyét. A vendégek is veszélyeztették egyszer-egyszer Dibusz kapuját, de nem találtak a hálóba, az eredmény így nem változott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.