Szétrúgta a csapattársa állkapcsát

Verekedtek a Nantes futballistái, állcsonttörés a vége

Eltörött az állkapcsa Djamel Abdounnak, a Nantes labdarúgójának, akit csapattársa, Stefan Babovic rúgott arcon az öltözőben.

2008.08.29 16:57MTI/Dechert Áron, ma.hu

A hír rövid, de velős. Manapság egyre többet hallani, hogy egyazon csapat labdarúgói fizikai erőfölényüket vetik latba (vélt) igazuk érvényesítése érdekében. Most éppen a francia Nantes csapatának két futballistája szólalkozott össze.

Djamel Abdoun és Stefan Babovic nézeteltérése közben Babovic nagy valószínűséggel kifogyott a szóbeli érvekből, és egy jól irányzott rúgással részéről befejezettnek tekintette a vitát.

Nos, Abdoun még kénytelen egy ideig „magán hordani” a vita következményeit, lévén csak szívószállal tud inni és étkezni…

Babovic pénzbírságot kapott klubjától és ezen kívül a korosztályos csapatnál kell besegítenie.

Remélhetőleg a kissrácoknak nem a kung-fu, hanem labdarúgó tudását próbálja majd átadni…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.