Ötfős magyar csapat

Salakmotoros Debrecen Nagydíj szerdán 40. alkalommal

Az idei viadalon kilenc ország - a házigazda mellett Dánia, Lengyelország, Németország, Ukrajna, Olaszország, Szlovénia, Csehország és Oroszország - 16 motorosa küzd majd a győzelemért.

2014.08.19 10:23MTI

Negyvenedik alkalommal kerül sor szerdán a salakmotoros Debrecen Nagydíjra, amely Magyarország legnagyobb presztízsű és legnagyobb hagyományokkal rendelkező versenye a sportágban.

A szervező Debrecen Speedway SE közleménye szerint az idei viadalon kilenc ország - a házigazda mellett Dánia, Lengyelország, Németország, Ukrajna, Olaszország, Szlovénia, Csehország és Oroszország - 16 motorosa küzd majd a győzelemért a Gázvezeték utcai stadionban.

Magyarországot Tabaka József, Magosi Norbert, Tihanyi Sándor, Tabaka Róbert és Benkő Roland képviseli majd.

A 16 órakor kezdődő versenyre a jegyek egységesen 3000 forintba kerülnek, a 14 éven aluliak számára - a tribün kivételével - ingyenes a belépés. A jegyeket csak szerdán, a helyszínen lehet megvásárolni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.