Erősít a Győr

Vajda Anna mellett szerb és kanadai válogatott játékos a győri női kosárcsapatnál

A keretet az érkezők mellett a legutóbbi csapat öt tagja, valamint öt saját nevelésű játékos alkotja, az új trénerrel pedig kettő plusz egy évre kötöttek szerződést.

2014.08.18 21:01MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/John Kasawa

Öt új játékos, köztük Vajda Anna, illetve a szerb válogatott Tamara Radocaj és a kanadai nemzeti együttest erősítő Kyrsten Boogard érkezett nyáron az UNI Győr női kosárlabdacsapatához, amelynek edzője Völgyi Péter lesz az új szezonban. A klub hétfői sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a keretet az érkezők mellett a legutóbbi csapat öt tagja, valamint öt saját nevelésű játékos alkotja, az új trénerrel pedig kettő plusz egy évre kötöttek szerződést.

Füzy András, az egyesület társadalmi elnöke mutatta be a gárdát illetve az új trénert, mindehhez hozzátette, a klub névváltoztatás előtt áll és hamarosan csatlakozik egy nagyobb sportcsaládhoz, de erről csak a jogi akadályok elhárulása után közölnek bővebb információkat. Az érkezők közül Vajda Anna a magyar válogatott meghatározó tagja, míg Tamara Radocaj a szerb válogatott irányítója, Kyrsten Boogard pedig a kanadai válogatott 196 centiméter magas centere.

Utóbbi két kosaras októberben csatlakozik a Győrhöz, addig a világbajnokságon játszanak. A csapat kapitánya Laklóth Anna, a saját nevelésű fiatalok közül Horváth Krisztina és László Boróka nevét emelte ki Völgyi Péter. A társadalmi elnök hozzátette, a klub az utánpótlás korosztályokkal együtt húsz csapatot versenyeztet. Az egyesületnek ez a tizedik szezonja Győrben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.