Beküzdötték magukat

Cincinnati tenisztorna - Babosék a döntőben

Babos Tímea a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán bejutott a döntőbe a Cincinnatiben zajló tenisztorna női párosversenyében.

2014.08.16 21:02MTI

A hatodik helyen kiemelt magyar, francia duó a Date-Krumm Kimiko, Andrea Hlavackova japán, cseh kettőssel mérkőzött meg szombaton. Az első szettet szűk háromnegyedóra alatt megnyerték Babosék, a másodikban viszont húsz perc alatt simán alulmaradtak, így döntő rövidítésre került sor, amelyben 7-7 után már csak a magyar, francia páros ért el pontot.

Babos és társa a fináléban az Alla Kudrjavceva, Anastasia Rodionova nyolcadik helyen kiemelt orosz, ausztrál, illetve a Raquel Kops-Jones, Abigail Spears hetedikként rangsorolt amerikai páros mérkőzésének győztesével találkozik.

Eredmény (a viadal honlapja alapján):
nők (2,567 millió dollár összdíjazás):
páros, elődöntő:
Babos, Mladenovic (magyar, francia, 6.)-Date-Krumm, Hlavackova (japán, cseh) 6:4, 1:6, 10-7 - döntő rövidítés

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.