Strandlabdarúgás

EBLS-döntő: hosszabbításban vertek minket az angolok

A magyar strandlabdarúgó-válogatott hosszabbítás után 5-4-re kikapott az angol csapattól a Euro Beach Soccer League (EBSL) spanyolországi Torredenbarrán zajló döntőjének második fordulójában.

2014.08.15 16:16MTI
freedigitalphotos.net/anankkml

A magyarok csütörtökön 1-0-ra győztek az észtek ellen.

Eredmény (a viadal honlapja alapján):
Anglia-Magyarország 5-4, hosszabbítás után

A tornán az A és B divízióban nyolc-nyolc csapat szerepel négyes csoportokban. A magyarok a B-ben játszanak, és az a céljuk, hogy feljussanak a legjobbak közé, illetve hogy részvételi jogot szerezzenek a 2015-ös, első Európai Olimpiai Játékokra.

Weisz Tamás szövetségi edző csapata szombaton a török válogatottal találkozik 12.45-kor, vasárnap pedig a helyosztókat rendezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.