Cselgáncs

Ungváriék sikere Miamiban

A 81 kg-osok között szereplő Ungvári Attila ezüst-, testvére, a 73 kg-os súlycsoportban érdekelt Ungvári Miklós pedig bronzérmet szerzett a Miamiban rendezett olimpiai kvalifikációs cselgáncs viadalon.

2014.08.04 08:59MTI
freedigitalphotos.net/dan

A judoinfo.hu beszámolója szerint előbbi dominikai, chilei és brazil ellenfelét legyőzve jutott be a döntőbe, ott azonban kikapott a hazai közönség előtt szereplő, olimpiai ötödik Travis Stevenstől.

Ungvári Miklós az első fordulóban erőnyerő volt, majd könnyedén nyert egy monacói rivális ellen.

Ezt követően - nagy meglepetésre - kevesebb mint három perc alatt kikapott az amerikaiak 20 éves junior világbajnokától, Everet Desiletstől, így a vigaszágon folytathatta, ahol egy brit, majd egy kanadai ellenfelet is ipponnal győzött le. Az amerikai versenyen harminc ország százhetvenöt judósa lépett tatamira.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.