Brazil szamba Üzbegisztánban?

Rivaldo üzbég bajnok lesz?

Üzbegisztánban akarja folytatni pályafutását Rivaldo, az AEK Athén csapatának korábbi brazil válogatott labdarúgója.

2008.08.27 12:00MTI/Dechert Áron, ma.hu

Az utóbbi időben egyre több kiöregedő félben lévő sztár futballista próbálja minél több pénzért „értékesíteni magát” utolsó éveiben olyan bajnokságokban, amelyek szakmailag szinte semmiféle kihívást nem jelentenek számukra.

Az ilyen focisták között sok brazilt találhatunk, hiszen egy szakmailag periférián lévő bajnokságban még 35-40 évesen is óriási esemény egy-egy világbajnok sztár részvétele. A sorban most úgy tűnik, hogy Rivaldo következik, hiszen a 36 éves futballista komolyabb szakmai kihívásokkal már nem rendelkezik, pénzt keresni viszont annál inkább szeretne. Megértjük…

A jelenleg a görög AEK Athénban futballozó Rivaldo lehet, hogy Üzbegisztánban folytatja pályafutását. "Rivaldo az érdeklődő klub nevét nem árulta el, csak annyit mondott, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot kapott" - mondta a görög klub szóvivője.

"Csak akkor engedjük el, ha megfelelő helyettest találunk a pótlására"

A SportDay című görög sportnapilap úgy értesült, hogy a Bunyodkor Taskent együttese kétéves szerződés aláírásáért 10 millió eurót kínál a 36 éves játékosnak.

Rivaldo 2002-ben világbajnoki címet nyert a brazil válogatottal, 1999-ben a nemzetközi szövetség (FIFA) szavazásán őt választották a világ legjobb játékosának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.