Két aranyérmünk "született"

Magyar sikerek az asztelitenisz utánpótlás Eb-n

Ecseki Nándor és Szudi Ádám aranyérmet nyert az olaszországi Riva del Gardában rendezett asztalitenisz utánpótlás Európa-bajnokság ifjúsági fiú páros számában.

2014.07.20 15:32MTI
freedigitalphotos.net/antpkr

A magyar szövetség vasárnapi tájékoztatása szerint a magyar kettős a döntőben 3-2-re győzött a Chen Diogo, Jorge Costa portugál duó ellen. Szudi ezzel megvédte címét ebben a számban, mivel tavaly az ostravai Eb-n is a dobogó tetejére állhatott - akkor Lakatos Tamás oldalán.

Az Ecseki Nándor, Bálint Bernadett (romániai) ifjúsági vegyes páros ezüstje és a serdülő leánycsapat bronzérme után ez volt a magyar küldöttség harmadik dobogós helyezése a ma záruló kontinenstornán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.