Izgalmas meccs novemberben

Pacquiao veretlen amerikai bokszolóval mérkőzik meg

Pacquiao már májusban bejelentette, hogy ősz végén védené meg újra a Boksz Világszervezet (WBO) váltósúlyú világbajnoki címét.

2014.07.17 10:51MTI
freedigitalphotos.net/foto76

A veretlen amerikai Chris Algieri lesz az ökölvívás jelenlegi egyik legnagyobb alakjának, Manny Pacquiaónak az ellenfele november 22-én Makaóban.

Pacquiao már májusban bejelentette, hogy ősz végén védené meg újra a Boksz Világszervezet (WBO) váltósúlyú világbajnoki címét, ám az csak most derült ki, hogy a 30 éves Algierivel fog megküzdeni.

A 35 éves fülöp-szigeteki bokszoló, aki egyedülálló módon nyolc súlycsoportban volt már világbajnok, legutóbb áprilisban lépett kötelek közé, s akkor egyhangú pontozással nyert Timothy Bradley ellen.

Pacquiao 63 mérkőzéséből 56-ot nyert meg, és két döntetlenje mellett öt veresége van. Algieri a kick-boxról váltott az ökölvívásra, s a profik között 20 meccs után is hibátlan mérleggel áll.

Eddigi utolsó mérkőzésén, június közepén az orosz Ruszlan Provodnyikovval csapott össze, és megosztott pontozással nyert, egyúttal megszerezte a WBO kisváltósúlyú vb-címét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.