Bajnokok Ligája

"Bravúr" - Loki-iksz Észak-Írországban BL elő-elő-előselejtezőn

A Debreceni VSC gól nélküli döntetlent ért el az északír Cliftonville vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 2. fordulójának első, keddi mérkőzésén.

2014.07.15 22:58MTI
Fotó: MTI, Czeglédi Zsolt

A BL selejtezőjében legutóbb 2000-ben tudott győzni egy északír csapat, azóta nem, és ez a sorozat most sem szakadt meg, párharcot pedig 1984 óta nem nyert a sorozatban. A visszavágót jövő hét kedden rendezik Debrecenben. Bátran kezdett az északír csapat, amely az első negyedórában három nagy helyzetet is kihagyott.

Ezt követően a Debrecen fokozatosan átvette a játék irányítását, azonban komoly lehetőséget nem tudott kialakítani a rivális kapuja előtt. A folytatásban is a magyar bajnok játszott fölényben, ekkor már vezetett egy-két ígéretes akciót, de a gól csak nem jött össze, igaz, egyszer a keresztléc mentette meg a Cliftonville-t, amely így kivédekezte a meccset.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.