Ebcsont beforr

Contador reményei szerint felépül a Vueltára

Alberto Contador Madridba repült, hogy mielőbb megkezdhesse rehabilitációját sérüléséből, és el tudjon indulni az augusztus 23-án rajtoló spanyol országúti kerékpáros körversenyen, a Vuelta a Espanán.

2014.07.15 20:08MTI
Fotó: Facebook/Alberto Contador

A Tour de France-t 2007-ben és 2009-ben is megnyerő 31 éves spanyol kerekes hétfőn esett el a francia viadal 10. szakaszán, s bár hosszas ápolás után továbbment, 15 kilométerrel később fájdalmai miatt feladta a Tourt. A vizsgálatok sípcsonttörést mutattak ki Contadornál.

A Tinkoff-Saxo versenyzője kedden közleményében tudatta, hogy Emilio Butragueno és a Real Madrid támogatásával egy madridi specialista veszi kezelésbe. Felépülése várhatóan hat hetet vesz igénybe.

Contador kétszer, 2008-ban és 2012-ben már a Vueltán is diadalmaskodott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.