Vb-2014

Di Maria nem lehet ott a kezdőcsapatban

Angel Di Maria nem épült fel teljesen combsérüléséből, így nem került be az argentinok kezdőcsapatába a németek elleni fináléban a brazíliai labdarúgó-világbajnokságon.

2014.07.13 20:55MTI
Fotó: Wikipédia

A Real Madrid futballistája combizomhúzódással bajlódik, emiatt az elődöntőben sem szerepelhetett, de csütörtökön már könnyített edzést végzett, így volt esély arra, hogy ismét bekerül a dél-amerikai együttesbe. A németek összeállításában nincs meglepetés.

A találkozó magyar idő szerint 21 órakor az olasz Nicola Rizzoli sípjelére veszi kezdetét a riói Maracana Stadionban.

A kezdőcsapatok: Németország: Manuel Neuer - Philipp Lahm, Jerome Boateng, Mats Hummels, Benedikt Höwedes - Sami Khedira, Bastian Schweinsteiger, Toni Kroos - Thomas Müller, Miroslav Klose, Mesut Özil

Argentína: Sergio Romero - Pablo Zabaleta, Martin Demichelis, Ezequiel Garay, Marcos Rojo - Lucas Biglia, Javier Mascherano - Enzo Perez, Lionel Messi, Ezequiel Lavezzi - Gonzalo Higuain

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.