Szívinfarktus

Kritikus a kómában lévő Di Stéfano állapota

Puskás Ferenccel éveken át a futballvilág egyik legveszélyesebb csatárkettősét alkották. A spanyol válogatottban 31 meccsen 23-szor volt eredményes.

2014.07.06 09:15MTI
Forrás: Wikipedia

Alfredo di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke, az egykori kiváló labdarúgó szombaton kórházba került, miután szívinfarktust kapott.

Később a Real Madrid szóvivője azt közölte, hogy Di Stéfano állapota kritikus, a kórházban pedig azt az információt adták az amerikai hírügynökségnek, hogy kómában van.

Az argentin születésű spanyol exfutballcsillag, aki pénteken ünnepelte 88. születésnapját, áprilisban hasonló okból szorult kezelésre, s volt már baja a szívével 2005 decemberében is, akkor szívritmus-szabályozót kapott.

Játékos-pályafutásának legsikeresebb korszakát 1953 és 1964 között élte, amikor a Real Madrid színeiben 510 mérkőzésen 418 gólt szerzett. Puskás Ferenccel éveken át a futballvilág egyik legveszélyesebb csatárkettősét alkották. A spanyol válogatottban 31 meccsen 23-szor volt eredményes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.