Motor

Még két évig a Yamaháé Valentino Rossi

Rossi 2004 és 2010 között a Yamahánál versenyzett, majd két, a Ducatinál töltött szezon után tért vissza a csapathoz. Jelenleg nyolc futam után második helyen áll.

2014.07.02 17:09MTI
Forrás: youtube.com

Két évvel meghosszabbította szerződését Valentino Rossi, a gyorsaságimotoros-világbajnokságban szereplő Yamaha versenyzője.

A királykategóriában hétszeres világbajnok olasz versenyző így 2016 végéig marad a japán csapatnál.

"Reméljük, hogy pályafutása végéig velünk marad" - mondta az istálló igazgatója, Lin Jarvis, aki kifejtette, nagy várakozással tekintenek a következő két és fél évre.

A 33 éves Rossi elégedetten beszélt a hosszabbításról:

"Büszke és boldog vagyok. A legjobb teljesítményt szeretném nyújtani a következő időszakban".



Rossi 2004 és 2010 között a Yamahánál versenyzett, majd két, a Ducatinál töltött szezon után tért vissza a csapathoz. Jelenleg nyolc futam után második helyen áll a vb-pontversenyben a címvédő Marc Márquez mögött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.