VB

Ráadásban szenvedte ki a Nationalelf - jön a német-francia álommecs

A német válogatott hosszabbítás után 2-1-re legyőzte az algériai csapatot a brazíliai labdarúgó-világbajnokság hétfői esti nyolcaddöntőjében.

2014.07.01 00:35MTI
Fotó: facebook/FIFA World Cup

A németek ezzel sorozatban negyedszer jutottak be vb-n a legjobb nyolc közé, ez korábban még egyetlen együttesnek sem sikerült.

A rendes játékidő a sok helyzet ellenére nem hozott gólt, majd a hosszabbítás második percében André Schürrle szerzett vezetést a németeknek.

A lefújás előtti pillanatokban pedig még két gól esett, előbb Mesut Özil növelte az előnyt, majd Abdelmumene Dzsabu szépített. A négy évvel ezelőtt bronzérmes németek a franciákkal találkoznak a pénteki negyeddöntőben.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.