Vb-2014

A belga miniszterelnök néhány sörben fogadna Obamával

Elio Di Rupo belga miniszterelnök fogadni szeretne Barack Obama amerikai elnökkel a két ország labdarúgó-válogatottjának jövő keddi nyolcaddöntőjére, a tétet pedig "nagyszerű belga sörökben" mérné.

2014.06.27 13:11MTI
Forrás: YouTube

A belga kormányfő Twitter-oldalán kérte fel az Egyesült Államok első emberét a játékra: "Hé, Barack Obama, fogadok néhány nagyszerű belga sörben, hogy a mi Vörös Ördögeink jutnak tovább a nyolc közé!" - üzente kollégájának a belga válogatott eddigi százszázalékos teljesítményétől felvillanyozódott politikus. Az amerikai elnök egyelőre nem válaszolt a kihívásra.

A fogadóirodáknál mindenesetre egyértelműen Belgiumot tartják a meccs esélyesének. Az európai együttes három győzelmével csoportelsőként került a legjobb 16 közé, míg az amerikaiak négy pontjukkal csak jobb gólkülönbségükkel végeztek a portugálok előtt négyesükben. A két csapat mérkőzését jövő kedden, magyar idő szerint 22 órától játsszák Salvadorban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.