Újabb diadal

Pars Krisztián Turkuban is nyert

Turkuban is folytatta idei veretlenségi sorozatát az olimpiai bajnok Pars Krisztián, aki a Nemzetközi Atlétikai Szövetség kalapácsvető sorozatának legutóbbi állomásán diadalmaskodott.

2014.06.26 11:00MTI

A viadal honlapja szerint a szombathelyi dobóatléta harmadikra elért, 79,83 méteres eredményével nyerte meg a versenyt, melyen a tadzsik Dilsod Nazarov 77,93-mal lett második.

Az 52. Paavo Nurmi Játékokon Papp Krisztina 3000, míg Szemeti Péter 1500 méteren állt rajthoz, és mindketten jól futottak, idei legjobbjukat érték el. Papp 9:06.70 perces eredménnyel második lett, míg Szemeti 3:45.14 perccel a hatodik helyen ért célba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.