Foci-vb

Távozik az elefántcsontparti kapitány

Lemondott Sabri Lamouchi, az elefántcsontparti válogatott szövetségi kapitánya, miután csapata 2-1-re kikapott a görögöktől a brazíliai labdarúgó-világbajnokság utolsó csoportkörében, és nem jutott tovább a nyolcaddöntőbe.

2014.06.25 09:01MTI

"Lejár a szerződésem a vb után, és nem folytatom. Logikus most abbahagyni, mivel sem az Afrika Kupán, sem a vb-n nem jártunk sikerrel" - közölte a 42 éves, korábbi francia válogatott játékos, aki 2012 májusában vette át a nemzeti együttes irányítását.

Kedden az elefántcsontpartiak továbbjutásra álltak, ám a görögök a hosszabbításban 11-est kaptak, amelyet Jorgosz Szamarasz lőtt a hálóba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.