Vb-2014

Az angol csapatban a fiatalok kapnak esélyt - meg Lampard

Teljesen felforgatott kezdő tizenegyet küld pályára a Costa Rica elleni világbajnoki csoportmérkőzésen Roy Hodgson, a brazíliai tornától már biztosan búcsúzó angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

2014.06.24 10:23MTI

A szakember az angol szövetség (FA) honlapjának elmondta, hogy a 18 órakor kezdődő összecsapáson az Uruguay elleni, 2-1-s vereséggel zárult találkozón szerepelt játékosok közül mindössze a védő Gary Cahill, és a csatár Daniel Sturridge lesz ott újra a csapatban, mellettük pedig a fiatalok, illetve a vélhetően utolsó nagy tornáján szereplő Frank Lampard kap majd lehetőséget. A Chelsea-től 13 idény után távozó középpályás 106. alkalommal lesz válogatott és ezúttal a csapatkapitányi karszalagot is ő fogja viselni.

Az angol válogatott kezdőcsapata:
Ben Foster - Phil Jones, Gary Cahill, Chris Smalling, Luke Shaw - James Milner, Frank Lampard, Jack Wilshere, Ross Barkley - Adam Lallana, Daniel Sturridge

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.