Primera División

Több mint negyven év után ismét élvonalbeli del Bosque egykori csapata

Legutóbb az 1971/72-es idényben szerepelhetett az első osztályban. Akkor a jelenlegi szövetségi kapitány, Vicente del Bosque is náluk játszott kölcsönben a Real Madridtól.

2014.06.23 10:26MTI

Több mint negyven év után visszatér a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalába a Cordoba csapata.

Az együttes a másodosztályú rájátszás döntőjének vasárnapi visszavágóján 1-1-es döntetlent ért el a Las Palmas otthonában, s mivel az első meccs gól nélkül zárult, idegenben elért találatával megnyerte a párharcot. A cordobaiak gólját a Chelsea kölcsönjátékosa, a mexikói Ulises Davila szerezte a 93. percben, ezzel a gárda követheti az Eibart és a Deportivo La Corunát a Primera Divisiónba.

A Cordoba - amely csak hetedik lett a második vonalban - legutóbb az 1971/72-es idényben szerepelhetett az első osztályban. Akkor a jelenlegi szövetségi kapitány, Vicente del Bosque is náluk játszott kölcsönben a Real Madridtól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.