Foci vb - 2014

Nyolc éve nem volt ilyen nézett a francia csapat

Franciaországban 16,7 millió televíziónéző követte figyelemmel a futballválogatott péntek esti mérkőzését a brazíliai világbajnokságon, amelyen Didier Deschamps szövetségi kapitány együttese 5-2-re nyert meg a svájci csapat ellen.

2014.06.21 17:49MTI

Ekkora érdeklődésre a 2006-os, olaszok elleni világbajnoki döntő óta nem volt példa az országban, akkor körülbelül 22 millióan látták, hogy a franciák 11-esekkel vereséget szenvedtek.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) több ország adatait is nyilvánosságra hozta, Japánban 34,1 millióan, Németországban 24,6 millióan, míg Angliában 17,9 millióan ültek le a televíziók elé kedvenceik mérkőzése alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.