Foci-vb

Capello nem hibáztatja az orosz kapust a potyagólért

A CSZKA Moszkva hálóőre az 1-1-gyel zárult meccs 68. percében "bevédte" Li Kun Ho lövését úgy, hogy a labda a kezei közül átpattant a feje fölött, és a kapuba hullott.

2014.06.18 10:34MTI
freedigitalphotos.net/Naypong

Nem hibáztatja kapusát, Igor Akinfejevet a dél-koreaiak elleni potyagólért Fabio Capello, a brazíliai világbajnokságon szereplő orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A CSZKA Moszkva hálóőre az 1-1-gyel zárult meccs 68. percében "bevédte" Li Kun Ho lövését úgy, hogy a labda a kezei közül átpattant a feje fölött, és a kapuba hullott. Az oroszok hat perccel később Alekszandr Kerzsakov révén egyenlítettek.

"Mindenki követ el hibát, Akinfejev ettől még nagyszerű kapus" - közölte az olasz edző.

A szigoráról is híres Capello szerdán ünnepli 68. születésnapját, és előzőleg közölte, hogy senkitől sem vár ajándékot, de a keddi találkozó után némileg megenyhült: "Köszönöm a csapatomnak, hogy fantasztikusan reagált a bekapott gólra, és azt mondtam nekik, hogy ennél szebb ajándékot nem is kaphattam volna tőlük."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.