Tiszta Vb?

Eddig minden doppingteszt negatív a Vb-n

A brazíliai helyszínekről minden minta 36 órán belül elért a lausanne-i laboratóriumba, ahol a beérkezést követően 24 órán belül már eredményt tudnak mondani.

2014.06.17 22:24MTI
Fotó: facebook/FIFA World Cup

Negatív mintát adott az a csaknem nyolcszáz labdarúgó, aki tagja volt a világbajnokságra készülő kereteknek, és a múlt csütörtök óta tartó brazíliai tornán sem akadt még pozitív doppingteszt.

A nemzetközi szövetség (FIFA) orvosi bizottságának vezetője, Jiri Dvorak kedden hangsúlyozta: kilenc vb-találkozóról, valamint a felkészülési szakaszról tud most nyilatkozni, és eddig nem akadt doppingeset. Kiemelte azt is, hogy a brazíliai helyszínekről minden minta 36 órán belül elért a lausanne-i laboratóriumba, ahol a beérkezést követően 24 órán belül már eredményt tudnak mondani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.