Vb-2014

Több mint 12 millió komment a Twitteren 90 perc alatt

A 3-1-es hazai sikerrel végződött brazil-horvát összecsapást 150 országból követték "aktívan" az egyik legnépszerűbb közösségi portálon.

2014.06.13 11:57MTI

A brazíliai labdarúgó-világbajnokság csütörtöki nyitómérkőzése alatt több mint 12 millió bejegyzés született a Twitteren a találkozóval kapcsolatban.

A 3-1-es hazai sikerrel végződött brazil-horvát összecsapást 150 országból követték "aktívan" az egyik legnépszerűbb közösségi portálon, amelynek világszerte több mint 255 millió felhasználója van.

A rövid üzenetekben a leggyakoribb "szereplő" a kétgólos Neymar volt, mögötte a harmadik találatot szerző, mellette pedig egy gólpasszt is jegyző Oscart, valamint az öngólt vétett Marcelót említették meg a twitterezők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.