Vívó Eb

Már biztosan nem szerezhet érmet a női párbajtőrcsapat

A női párbajtőr-válogatott már biztosan nem szerezhet érmet a strasbourgi vívó Európa-bajnokságon, miután a negyeddöntőben kikapott az olasz csapattól.

2014.06.12 12:57MTI

A viadal honlapja szerint a Szász Emese, Révész Julianna, Antal Edina, Tóth Hajnalka összeállítású magyar együttes a 16 között Izrael legjobbjaival találkozott, s a papírformának megfelelően biztosan, 45-36-ra győzött.

A folytatásban következett az olasz csapat, mely ellen az ötödik pár után még csak két tus hátrányban voltak Szászék, ám a folytatásban folyamatosan nőtt a különbség, s a végén 34-26-os olasz siker született.

A magyarok így a folytatásban az 5-8. helyért vívnak, elsőként az ukránok ellen. A párbajtőrözők versenyében 14 válogatott indult.

Eredmények:
A 16 között:
Magyarország-Izrael 45-36

Negyeddöntő:
Olaszország-Magyarország 34-26
Oroszország-Lengyelország 34-33
Észtország-Svájc 45-23
Románia-Ukrajna 45-31

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.