Foci-vb

Rekordforgalomban bízik a Szerencsejáték Zrt.

Nagyobb sportesemények idején mindig kiemelkedő a sportfogadás iránti érdeklődés, a labdarúgótornák pedig fogadási szempontból egyértelműen a legnépszerűbbek.

2014.06.12 07:14MTI
freedigitalphotos.net/tungphoto

A Szerencsejáték Zrt. sportfogadásai várhatóan milliárdos forgalmat bonyolítanak majd hetente a brazíliai labdarúgó-világbajnokság kapcsán a következő egy hónapban - olvasható a Napi Gazdaság csütörtöki számában.

Nagyobb sportesemények idején mindig kiemelkedő a sportfogadás iránti érdeklődés, a labdarúgótornák pedig fogadási szempontból egyértelműen a legnépszerűbbek.

A korábbi tapasztalatokkal kapcsolatban a társaság annyit árult el, hogy a két évvel ezelőtti foci Európa-bajnokság idején a Tippmixen a szokásos forgalom kétszeresét tapasztalták, az akkori heti árbevételi rekord 1,482 milliárd forint volt.

Most a társaság abban bízik, hogy a 2,012 milliárd forintos jelenlegi heti rekord is megdőlhet a világbajnokság alatt - írja a gazdasági napilap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.