Birminghami tenisztorna

Babos lemosta a pályáról a 11. kiemeltet

Mindössze három gémet veszített a 11. helyen kiemelt amerikai Madison Keys ellen (42.). A találkozó 61 percig tartott.

2014.06.11 14:14MTI

Babos Tímea fölényes győzelemmel bejutott szerdán a nyolcaddöntőbe a Birminghamben zajló, 710 ezer euró (215,5 millió forint) összdíjazású füvespályás női tenisztornán.

A viadal honlapja szerint a világranglistán 108. magyar játékos - aki szerencsés vesztesként került főtáblára - a második fordulóban mindössze három gémet veszített a 11. helyen kiemelt amerikai Madison Keys ellen (42.). A találkozó 61 percig tartott.

A nyitókörben az új-zélandi Marina Erakovicot búcsúztató, 21 éves Babosra a 16 között az 5. helyen kiemelt Lucie Safarova vagy a szintén cseh Barbora Zahlavova Strycova vár.

Eredmény, 2. forduló (a 16 közé jutásért):
Babos Tímea-Madison Keys (amerikai, 11.) 6:2, 6:1

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.