Vívó-eb, parasport

Magyar arany és bronz női tőrben a kerekesszékeseknél

Krajnyák Zsuzsanna arany-, Juhász Veronika pedig bronzérmet nyert a kerekesszékes tőrözők versenyében a strasbourgi integrált vívó Európa-bajnokság harmadik napján.

2014.06.09 17:15MTI

A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) tájékoztatása szerint az A sérültségi kategória küzdelmében Krajnyák a főtáblán két francia vívó fölényes legyőzésével jutott el az elődöntőig, ahol Juhászt verte 15-5-re. Utolsó asszójában, az orosz Julija Jefimova elleni döntőben sem akadt gondja, amit jól érzékeltet 15-6-os győzelme. Ugyanitt Hajmási Éva hatodik lett.

Szombaton, a verseny első napján Osváth Richárd kardban ezüstöt szerzett, majd vasárnap ugyanő megnyerte a tőrözők versenyét, párbajtőrben pedig Juhász Veronika harmadik lett. Így a magyar kerekesszékes küldöttség már öt éremnél tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.