MLSZ-akció az albán szenvedés után

Magyar-kazah jeggyel ingyen az őszi Eb-selejtezőre, az új Fradi stadionba!

A kazahok elleni szombati meccsre megvásárolt jegyek érvényesek a szeptemberi Magyarország - Észak-Írország Eb-selejtezőre is.

2014.06.05 21:01MTI
Fotó: ma.hu

Ingyen tekintheti meg a labdarúgó-válogatott szeptember 7-én esedékes első Európa-bajnoki selejtezőjét a Ferencváros új stadionjában az a szurkoló, aki jegyet vásárol a szombati, Magyarország-Kazahsztán barátságos mérkőzésre. A Magyar Labdarúgó Szövetség - amint az a honlapján olvasható - akciót hirdet az átépítés előtt álló Puskás Ferenc Stadion utolsó válogatott találkozóját megelőzően.

Ennek értelmében a kazahok elleni szombati meccsre megvásárolt jegyek érvényesek a szeptemberi Magyarország - Észak-Írország Eb-selejtezőre is. Amint azt az mlsz.hu írja "a rendkívüli kedvezménnyel mindössze 500 forintért két válogatott mérkőzést nézhetnek meg a helyszínen a szurkolók, élőben lehetnek tanúi a Puskás Ferenc Stadion búcsúztatásának és a hamarosan megnyíló új Fradi-stadion első válogatott mérkőzésének, ami egyben a válogatott első Európa-bajnoki mérkőzése is lesz".

Az MLSZ a szombati jegyek szeptemberi felhasználásának technikai részleteiről későbbre ígér tájékoztatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.